Header image alt text

Praktijk voor Remedial Teaching "De Zon"

Wie ben ik?

Mijn naam is Marcella van Lienden (1973) en ben sinds 1997 werkzaam in het voortgezet onderwijs als docente bewegingsonderwijs. Daarnaast ben ik dyslexiecoach, visueel screener en remedial teacher. In deze functie help ik leerlingen die door hun leerstoornis extra begeleiding nodig hebben en test ik leerlingen met leerproblemen.

Vanuit mijn interesse voor leerlingen die extra hulp nodig hebben om hun schoolloopbaan met goed gevolg te kunnen doorlopen, ben ik remedial teaching gaan studeren. In de zomer van 2012 heb ik de opleiding tot Master SEN (Special Educational Needs) afgerond en mag ik mij remedial teacher noemen. In februari 2013 ben ik gestart met een eigen praktijk aan huis: “De Zon”. Daarna heb ik meerdere aanvullende en verdiepende opleidingen en cursussen gevolgd zoals ‘Ik leer anders’ ‘visuele screening’ en ‘RMTi’.

 logo ik leer anders

Share